Pateikite savo projektą “Going Digital Awards in Infrastructure 2021” konkursui!

YII2021 Awards

Iki 2021 m. gegužės 21 d. dar galite pateikti savo projektus prestižiniam “Going Digital Awards in Infrastructure 2021” konkursui!

“Going Digital Awards in Infrastructure” konkursas, anksčiau vadintas “Year in Infrastructure Awards”, yra įdomus ir gerai vertinamas tarptautinis konkursas, atspindintis infrastruktūros skaitmeninę pažangą.

Teikti projektą dabar!

Šie apdovanojimai yra neatskiriama dalis kasmetinės “Year in Infrastructure Conference” konferencijos, kuri subūria infrastruktūros profesionalus bei žiniasklaidos atstovus iš viso pasaulio, kad pasidalinti inovatyvia praktika projektuojant, statant ir valdant infrastruktūros objektus.

Nuo 2004 ši apdovanojimų programa susilaukė daugiau nei 4000 įspūdingiausių pasaulio projektų pripažinimo. Laisvai ir viešai prieinamas visiems Bentley Systems programų ir sprendimų vartotojams, šis konkursas yra unikalus šansas parodyti visam pasauliui savo gebėjimus, atliktus sudėtingus projektus ir susilaukti tinkamo įvertinimo.

Lietuvos vartotojai projektus šiam konkursui teikia nuo 2006 m. Jų projektų aprašymai yra patalpinti kiekvienais metais leidžiamoje “Infrastructure Yearbook” knygoje (žiūrėti knygų galeriją čia)

Visi konkurso finalistai pristatys savo projektus “Year in Infrastructure 2021 Conference” konferencijos metu.

Teikti projektą dabar!